De wondere wereld van tennisbabe Genie Bouchard: 78.000 euro voor afspraakje en een speciale openingszin op datingapp

De wondere wereld van tennisbabe Genie Bouchard: 78.000 euro voor afspraakje en een speciale openingszin op datingapp

Ze is intussen teruggezakt naar de 332ste plaats op de wereldranglijst, maar Eugenie ‘Genie’ Bouchard blijft de wereld verbazen.

De 26-jarige Canadese tennisster heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram en die probeert ze zo goed als mogelijk te entertainen. Zoals… door een veiling voor een date met haar. Het leverde 37 biedingen op, waarbij het winnende bod 85.000 dollar (78.000 euro) was. Dat geld ging naar de Amerikaanse stichting ‘15 Seconds of Fame’.

“85.000 dollar? Jullie zijn geweldig”, schreef Bouchard op Instagram. “Ik ben zo dankbaar en trots op jullie en ik kan niet wachten om de winnaar te ontmoeten.”

Die man of vrouw in kwestie krijgt ook wel waar voor zijn of haar geld. In het pakket zit namelijk een bezoekje aan een Grand Slam op kosten van Bouchard, een zitje in haar spelersbox, een etentje en een gesigneerd racket van de Canadese.

Intussen is Bouchard nog steeds vrijgezel. Om van de eenzaamheid af te geraken, maakte ze een account aan op de datingapp Bumble (die haar ook sponsort). Ze pakte alleen uit met een nogal opmerkelijke openingszin. “Hou jij van quesadilla’s”? Dat zijn gevulde tortilla’s. Op haar profielpagina had ze dan ook geschreven: “Ik maak geweldige mini quesadilla’s”.

Maar aan aanbidders heeft Bouchard blijkbaar geen gebrek:

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.