Twee vrouwen gewond bij ongeval op gevaarlijk kruispunt in Passendale

Niemand raakte ernstig gewond, maar de schade is opnieuw groot. Foto: bfr

Passendale / Zonnebeke -

Op het kruispunt van de Bornstraat en de ’s Graventafelstraat in Passendale (Zonnebeke) gebeurde er zaterdagmiddag opnieuw een ongeval. Niemand geraakte ernstig gewond, maar de materiële schade is opnieuw groot.

Een van de betrokken wagens met daarin twee vrouwen, reed in Bornstraat. Op het kruispunt met de ’s Graventafelstraat knalde de wagen tegen de wagen van een andere vrouw. Door de klap belandde één voertuig op zijn zijkant, het andere voertuig kwam tot stilstand tegen de gevel van een woning.

De brandweer moest beide bestuursters uit hun voertuig bevrijden. Twee vrouwen werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, een andere betrokkene verkeerde in shock en werd voor een controle meegenomen.

Door het ongeval was de ’s Graventafelstraat een tijdlang afgesloten. De voorbije jaren gebeurden er al meerdere zware ongevallen op het kruispunt van de ’s Graventafelstraat en de Bornstraat. Daarbij liep vaak ook het huis op de hoek van het kruispunt schade op. De bewoners zetten de woning inmiddels te koop.

Corrigeer

NIEUWS