Steenrijke ex-bokser Floyd Mayweather trekt zich niets aan van coronavirus en feest er op los

In de Verenigde Staten vielen volgens de laatste cijfers bijna 98.000 dodelijke slachtoffers door het coronavirus, meer dan 1,6 miljoen inwoners raakten besmet. Maar desondanks wil de ernst nog niet bij iedereen doordringen. Ook de steenrijke ex-bokser Floyd Mayweather trekt zich niets aan van alle gevaren. Hij feestte er afgelopen weekend op los.

Mayweather beëindigde in 2017 zijn actieve carrière als profbokser, hij bleef ongeslagen in 50 kampen. De Amerikaan deinst er niet voor terug om uit te pakken met zijn rijkdom en op te scheppen met zijn exuberante levensstijl.

En Mayweather is duidelijk niet van plan om zijn levensstijl aan te passen in lockdown. Afgelopen weekend werd hij tweemaal gespot op feestjes in de staat Arizona. Zaterdagnacht trok de voormalige bokser naar de bomvolle International Boutique Nightclub in Scottsdal, zonder enige vorm van bescherming. Het was de afsluiter van een wel heel feestvolle dag, want eerder op zaterdag was hij ook al te gast op een grote poolparty van een jarige vriend.

Het mag duidelijk zijn: ook van Covid-19 heeft Mayweather geen schrik.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.