Non-stop hiphop en stevige gitaren in nieuwe muziekstreams van Studio Brussel

Non-stop hiphop en stevige gitaren in nieuwe muziekstreams van Studio Brussel

Kendrick Lamar zal geregeld de revue passeren op ‘Hooray’. Foto: NYT

De Tijdloze en #ikluisterbelgisch bestonden al, maar nu breidt Studio Brussel zijn online aanbod uit met twee nieuwe muziekstreams, Hooray en Bruut. Goed nieuws voor fans van hiphop én het stevigere gitaarwerk.

Maandag lanceerde Studio Brussel met Hooray en Bruut twee nieuwe digitale muziekstreams. De muziekzender lijkt daarmee steeds meer in te zetten op online initiatieven, nadat ze eerder al de streams De Tijdloze en #ikluisterbelgisch in het leven riepen.

Luisteraars van Studio Brussel weten intussen al wat ze bij het woord Hooray moeten verwachten, het is al langer het hiphopmerk van de zender. Afgelopen donderdag was er nog de Hooray 100, de de lijst met de 100 beste hiphopnummers volgens de luisteraars. Met de nieuwe muziekstream wil de zender aan één stuk door de beste hiphop voorzien. Zowel klassiekers als nieuwkomers komen aan bod, van Denzel Curry tot Kendrick en Stormzy.

Bruut is dan weer het Studio Brussel-keurmerk voor stevige, rauwe gitaren. Denk The Chats, The Ramones, bands die niet zouden misstaan op het podium van Graspop. Nu dat festival volgende maand haar 25e verjaardag niet naar behoren kan vieren, staat Bruut tijdens het weekend van 20 juni volledig in het teken van Graspop.

Wie niet wild loopt voor het streaminggebeuren, hoeft niet te wanhopen. Ook in het gewone radioschema krijgen Bruut en Hooray een plaats. Op zondagavond tussen 18 en 20 uur horen luisteraars telkens een selectie van Bruut. Hiphopfans kunnen van maandag tot donderdag hun hart ophalen aan Hooray, telkens tussen 19 en 20 uur.

Voor Hooray en Bruut kan je terecht via stubru.be of de app van Studio Brussel.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees