Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Wuustwezel

Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Wuustwezel

Foto: rr

Wuustwezel -

Bij een ongeval op de Kampweg (N133) in Wuustwezel is woensdag een 52-jarige motorrijder zwaargewond geraakt. De man botste met een wagen die wilde afslaan naar links. In die wagen raakte de 39-jarige passagier gekwetst.

“Bij het ongeval woensdagmorgen raakten een wagen en een motor betrokken”, legt Patrick De Smedt van politiezone Grens uit. “De bestuurder van de wagen, een 38-jarige man, kwam van Brecht en reed op de Kampweg richting Wuustwezel. Hij wilde links afslaan om een bedrijf op te rijden, maar net op dat moment kwam een motorrijder uit Wuustwezel in de richting van Brecht.”

Beide partijen konden een aanrijding niet meer voorkomen. “De motorrijder reed in de flank van de wagen”, aldus De Smedt. “De motorrijder, een man van 52 uit Wuustwezel, raakte bij het ongeval zwaar gekwetst en werd naar het ziekenhuis gebracht.” Er zou geen sprake zijn van levensgevaar. De bestuurder van de wagen raakte niet gekwetst, zijn 39-jarige passagier wel.

Door het ongeval was de weg een tijdlang helemaal afgesloten in twee richtingen tussen de Akkerstraat en de Schietveldweg. Het verkeer moest lokaal omrijden. Iets voor de middag was het ongeval afgehandeld en werd de weg weer vrijgegeven.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio