Aalst komt volgend seizoen uit in Champions League

Aalst komt volgend seizoen uit in Champions League

Foto: Photo News

Lindemans Aalst treedt volgend seizoen aan in de Champions League, zo bevestigde de club uit Euromillions Volley League. De Oost-Vlamingen kregen groen licht van de CEV, de Europese volleybalfederatie.

De Belgische competitie werd door de coronacrisis vroegtijdig stopgezet, zonder dat er een kampioen werd aangeduid. Na het reguliere seizoen leidde Aalst voor Roeselare, Maaseik en Achel. Die vier teams zouden om de titel strijden.

“Al zijn we niet uitgeroepen tot landskampioen (...) komend seizoen zal volley Lindemans Aalst deelnemen aan de Champions League! We kregen onlangs goedkeuring van de CEV om deze wedstrijden te spelen in onze eigen zaal Schotte en dit was het signaal voor bestuur, sportieve staf en Stad & Sport AG Aalst om er voluit voor te gaan”, meldt de club. “Meer info over tegen wie en wanneer we gaan spelen verwachten we pas binnen een aantal weken, maar één ding is zeker, we ontvangen komend seizoen absolute topclubs in ons eigenste Schotte.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen