‘Temptation’- Gianni en Melissa onthullen geslacht baby en dat doen ze wel heel kleurrijk

‘Temptation’- Gianni en Melissa onthullen geslacht baby en dat doen ze wel heel kleurrijk

Foto: Vijf

Niet zo gek lang nadat hun korte avontuur op Temptation island te zien was, hadden Gianni Van der Bruggen (27) en Melissa van de Vin (23) ander, leuk nieuws te melden. Het koppel verwacht hun eerste kindje. Met een kleurrijke Gender Reveal Party heeft het koppel nu het geslacht van de baby bekendgemaakt.

“It’s a boy!”, schrijft Melissa bij een paar foto’s op Instagram. Daarop is te zien dat er heel wat blauwe rook uit kanonnen komt. Een jongen dus. Die wordt verwacht op 7 december. Met een foto waarop Gianni zijn vriendin kust, een echo en een rompertje bracht het koppel eind mei het nieuws van de komst van het kleintje naar buiten. Ook Melissa deelde toen een foto. “De vlinders in mijn buik zijn veranderd in twee kleine voetjes.” Er kwamen meteen heel wat reacties van andere deelnemers van Temptation island. Ook op de Gender Reveal Party zouden deelnemers aan de ‘ultieme relatietest’ aanwezig zijn, zoals Arda, Simone en verleidster Amber.

Zelf zat het koppel niet tot het einde in het programma. Halverwege moesten ze het programma verlaten, omdat ze stiekem een telefoon hadden meegesmokkeld naar de villa. Hoewel ze het eerst nog ontkenden, werd Melissa betrapt toen ze het aan Roshina vertelde dat ze zo nog contact had met Gianni in de andere villa.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees