Mevrouw Kris Wauters dumpt haar vriend (en nog meer bekend volk) in nieuwe videoclip

Mevrouw Kris Wauters dumpt haar vriend (en nog meer bekend volk) in nieuwe videoclip

Foto: YouTube

Kobe Ilsen, Erik Van Looy, Gert Verhulst en Bart Peeters. Het zijn maar enkele van de aanbidders die zangeres Eva Jane (40) afwijst in de clip bij haar nieuwe single ‘Fly away’. Onder hen ook haar eigen vriend Kris Wauters.

Eva-Jane Smeenk heet ze eigenlijk, en ze is niet aan haar debuut toe. De Nederlandse zingt in onder meer Liefde voor muziek, Café Flamand en bij Clouseau. Wat dat laatste betreft, is er nog een link: Smeenk is al meer dan zes jaar de vriendin van Kris Wauters (55).

Onder haar artiestennaam Eva Jane bracht ze eerder de singles Beautiful face (2018) en Flowers (2019) uit, en daar voegt ze nu Fly away aan toe. Dat is een uptempo, vrolijk lied over hoe ze “even alle mannelijke aandacht beu is en van haar vrijheid wil genieten”.

In de clip figureert een pak bekend schoon volk: onder anderen Bart Peeters, Gert Verhulst, James Cooke, Erik Van Looy, Mathias Coppens, Sean Dhondt, Kobe Ilsen en Stan van Samang wagen hun kans. Tot ze een voor een worden afgewezen. Ook Kris Wauters zelf mag een verdienstelijke maar vergeefse poging wagen.

Video: YouTube

Corrigeer

MEER NIEUWS