Opgepakte verdachten in zaak rond moord op loodgieter weer op vrije voeten

Opgepakte verdachten in zaak rond moord op loodgieter weer op vrije voeten
Lint -

De twee verdachten die vorige week werden opgepakt in het onderzoek naar de moord op loodgieter Johan Van Der Heyden uit Lint zijn weer vrijgelaten. Ze blijven wel verdachten in de zaak. Dat meldt de Nederlandse krant BN De Stem, het Nederlandse parket bevestigt het nieuws.

Vorige week dinsdag werd een 42-jarige vrouw gearresteerd, twee dagen later meldde de Nederlandse politie dat ook een 23-jarige man werd opgepakt. Het zou gaan om een moeder en haar zoon uit Bergen op Zoom. “Na hun verhoor zijn beide personen weer op vrije voeten”, bevestigt het openbaar ministerie in Nederland. “Ze blijven wel verdachte in de zaak.”

De Nederlandse politie meldde vorige week dat beide personen verdacht werden van diefstal met geweld, afpersing, opzettelijke vrijheidsberoving en gijzeling. Volgens de krant BN De Stem verleende de 42-jarige vrouw vorige zomer na de moord onderdak aan de Zoerselse Wanda V.R. en hoofdverdachte Nicky S.

De 57-jarige Johan Van der Heyden verdween vorig jaar op 2 juni. In januari vond de politie de stoffelijke resten van de man terug in een verzwaarde speciekuip in het Nederlandse Schelde-Rijnkanaal. In de zaak zitten nog drie verdachten in voorarrest: hoofdverdachte Nicky S. (31), Wanda V.R. (40) uit Zoersel en Edna V. (40). Begin juli wordt de zaak verder behandeld in Breda.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio