Helden keren in september terug naar Ketnet

Helden keren in september terug naar Ketnet

De Helden van Ketnet gaan opnieuw op pad. Foto: © Hotel Hungaria - SB

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, worden deze zomer opnames gemaakt voor een nieuw seizoen Heldentoeren met Maureen, Sieg, Dempsey en Nico. De reeks loopt vanaf eind september op Ketnet.

Wekenlang moest iedereen zo veel als mogelijk thuisblijven, scholen gingen dicht, speelpleinen lagen er verlaten bij. Geen vrolijke tijd voor kinderen, maar met de zomervakantie in het verschiet zijn er betere tijden op komst. De corona-epidemie lijkt bij ons op haar terugweg en dus kan er opnieuw gespeeld worden. Dat hebben ook de Helden van Ketnet begrepen. Sieg De Doncker, Maureen Vanherberghen, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole zullen tijdens de komende vakantie zes weken lang Vlaanderen rondtrekken om nieuwe avonturen in te blikken. Die zullen ze beleven door speelplekken te bouwen waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.

Heldentoeren kiest zijn locaties niet willekeurig uit. Het programma trekt naar straten of pleinen waar kinderen te weinig toffe speelruimte hebben. Door samen met hen, hun ouders en de hele buurt aan nieuwe speelplekken te bouwen, wil Ketnet meteen ook gemeenschappen samenbrengen. Tegelijk moet dat televisie opleveren die de Ketnet-kijkers kan inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Heldentoeren zal op 21 september starten op Ketnet.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees