Ruben Block heropent De Roma met drie benefietoptredens voor concertzaal

Ruben Block heropent De Roma met drie benefietoptredens voor concertzaal

Ruben Block Foto: Charlie De Keersmaecker

Borgerhout -

Op 1 september gaan de scholen na een lange zomervakantie weer open en op diezelfde dag viert De Roma haar heropening na een maandenlange corona-sluiting, die de concertzaal midscheeps raakte. Triggerfinger-frontman Ruben Block mag de dans openen en zal het podium in Borgerhout drie dagen op rij in zijn eentje vullen. De opbrengst schenkt de nobele zanger volledig aan De Roma.

Sinds 12 maart is het oorverdovend stil in De Roma. Door de coronacrisis gaat de Antwerpse concertzaal financieel door een moeilijke periode. De benefietconcerten komen er op initiatief van Ruben Block zelf. De zanger voelt zich nauw verwant met de zaal. Met de concerten wil hij De Roma een hart onder de riem steken en financieel steunen. In februari 2019 speelde Block er met Triggerfinger nog vier uitverkochte shows.

De benefietconcerten vinden plaats in een intieme setting en voor een beperkt publiek zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd wordt. De concerten betekenen een unieke kans om Ruben Block solo aan het werk te zien. Speciaal voor deze benefietconcerten stelde de zanger-gitarist een exclusieve set samen met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld.

De ticketprijs voor deze concerten is vastgelegd op een vaste prijs van 25 euro per ticket (geen kortingen). De volledige opbrengst gaat naar De Roma.

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 25 juni om 10 uur via www.deroma.be of 03 600 16 60

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio