Winnie en Jonah na de lockdown en ‘Blind Getrouwd’: “Er zijn zeker spanningen geweest”

Winnie en Jonah na de lockdown en ‘Blind Getrouwd’: “Er zijn zeker spanningen geweest”

Foto: Blind Getrouwd;

Jonah en Winnie bleven als enige een koppel na het vijfde seizoen van Blind Getrouwd, maar moesten door corona ook al onmiddellijk samen in lockdown. En dat zorgde toch voor wat spanningen. Zeker omdat de twee tegelijkertijd ook nog eens aan het verbouwen zijn. Dat zeggen ze in een interview met Story.

De ontknoping van het vijfde seizoen van Blind Getrouwd was nog niet uitgezonden toen ons land de lockdown in ging. Die maanden van ‘afzondering’ maakten het voor het enige overgebleven koppel van het vijfde seizoen, Winnie en Jonah, gemakkelijk om getrouwd te blijven zonder dat Vlaanderen het zou opmerken. En of die lockdown nog niet genoeg was, ging het koppel ook aan het verbouwen.”Er zijn al heftige dagen geweest. Ook op mentaal vlak. Er zijn momenten geweest waarop ik hardhandig de deuren dichtsloeg. Er zijn dus zeker spanningen geweest”, zegt Jonah aan Story.

Winnie nuanceert: “Niet zozeer omdat er een probleem was tussen ons, maar de verbouwingen zorgen voor stress en nemen veel tijd in beslag, ook in het weekend.” Jonah is er ook van overtuigd dat er nog wel discussies zullen volgen. “Blijven praten is de boodschap. We kunnen alles tegen elkaar zeggen, soms met de verkeerde woorden en soms komt het hard over, maar we komen er altijd wel uit.”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees