Butcher’s Store aan derde vestiging toe: na Hove en Berchem nu ook op Zuid

Butcher’s Store aan derde vestiging toe: na Hove en Berchem nu ook op Zuid

Luc De Laet. Foto: Wim Daneels

Antwerpen / Berchem -

Er komt een derde Butcher’s Store. Na Hove en Berchem (in de City Brewery van De Koninck) komt er ook een zaak aan de Museumstraat 13 op het Zuid.

De ambachtelijke slagersketen van De Laet en Van Haver giet een saus rock ‘n’ roll over zijn vlees, dat blijkt uit de wat aparte identiteit van de zaken. De Laet wilde met zijn Butcher’s Store sowieso naar het Antwerpse Zuid, maar wilde eerst de vestiging in de voormalige brouwerij De Koninck uitbouwen. Die bestaat nu drie jaar.

“Wij brengen onze bewuste en ongekende smaakbeleving graag zo dicht mogelijk bij elke Antwerpenaar. Dit is een levendige buurt, in volle ontwikkeling met Nieuw Zuid, waar consumenten echt nog op zoek gaan naar een bepaalde ervaring. We gaan in lijn daarmee ook latere openingsmomenten invoeren”, zegt stichter Luc De Laet. Hij is van plan eind juli open te gaan. In het nieuwe pand zat tot een tijd geleden de opslagplaats van een galerie.

Samen met groothandel Butcher’s Craft (Aartselaar) en de bijbehorende restaurants zet De Laet nu 80 mensen aan het werk. Het is de bedoeling nog verder uit te breiden en heel Vlaanderen kennis te laten maken met de essentie van de liefde voor vlees.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio