Selma Blair en Sarah Michelle Gellar doen iconische kus uit ‘Cruel Intentions’ nog eens over

Selma Blair en Sarah Michelle Gellar doen iconische kus uit ‘Cruel Intentions’ nog eens over

Actrices Selma Blair en Sarah Michelle Gellar hebben hun iconische kus uit de film Cruel Intentions nog eens overgedaan. Dat deden ze naar aanleiding van de 48ste verjaardag van Blair. Maar de kus had wel een corona-kantje.

De twee actrices zijn al twintig jaar goede vriendinnen nadat ze samen in de film Cruel Intentions verschenen in 1999. Voor hun iconische kus in de film wonnen de twee de MTV Movie Award voor de beste kus.

Onlangs vierden ze samen met enkele andere vrienden de 48ste verjaardag van Blair. Maar door het coronavirus lagen de gebruikelijke verjaardagskussen een beetje moeilijk. Gellar deelde daarom een ‘throwback’ foto van de twee op de MTV Movie Awards waar ze op het punt staan om te kussen. “Omdat we zes voet van elkaar moeten blijven en een masker moeten dragen, zal dit het dichtste zijn dat ik bij een verjaardagskus kan komen”, schreef Gellar bij de foto.

Niet veel later kregen de fans een update waarbij ze schreef: “Ik heb mijn kus gekregen.” Bijgevoegd is een foto te zien van Gellar die een mondmasker draagt waarop grote lippen afgebeeld staan. Blair maakt daarop aanstalte om Gellar toch een kus te geven.

View this post on Instagram

I got my kiss @selmablair

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees