Al 10 (!) benefietconcerten van Ruben Block in De Roma na stormloop op tickets

Al 10 (!) benefietconcerten van Ruben Block in De Roma na stormloop op tickets

Foto: IMAGEGLOBE

Borgerhout -

Mensen snakken duidelijk naar live muziek. Nadat eerder deze week tal van aangekondigde zomerconcerten in het Openluchttheater Rivierenhof in mum van tijd uitverkochten, gebeurde hetzelfde met de benefietconcerten van Ruben Block in concertzaal De Roma. Intussen staan er al tien concerten gepland

De aangekondigde heropening op 1 september van De Roma viel niet in dovemansoren. De Borgerhoutse concertzaal kondigde drie concerten op drie opeenvolgende dagen aan van Ruben Block, de frontman van Triggerfinger. De volledige opbrengst daarvan gaat naar De Roma, die ook zwarte sneeuw zag door de coronacrisis.

Veel mensen dragen kennelijk zowel De Roma als Ruben Block een warm hart toe, want de drie aangekondigde concerten waren donderdag in nauwelijks vijf minuten tijd uitverkocht. Meteen werden vier extra concerten aangekondigd (op 5, 6, 8 en 9 september). Ook alle tickets voor die vier concerten gingen pijlsnel de deur uit. Daarop besliste De Roma om nog eens drie extra concerten in te lassen, op 11, 12 en 13 september. Voor die optredens zijn er op dit moment nog tickets beschikbaar.

De benefietconcerten vinden plaats in een intieme setting en voor een beperkt publiek zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd wordt. Speciaal voor deze benefietconcerten stelde de zanger-gitarist een exclusieve set samen met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld.

De benefietconcerten komen er op initiatief van Ruben Block zelf. De volledige opbrengst van de benefietconcerten schenkt hij aan De Roma.

Tickets zijn onmiddellijk te koop aan 25 euro via www.deroma.be of 03 600 16 60

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio