Remco Evenepoel belt met Laura Tesoro over stress, op bezoek gaan bij de psycholoog en de Giro: “Ik ben gebrand op eindzege”

In het kader van Rode Neuzen Dag werd woensdagavond een livesessie georganiseerd op Instagram. Gastvrouw van dienst van Laura Tesoro. De zangeres/presentatrice kreeg daarbij onder andere Remco Evenepoel aan de lijn. De renner van Deceuninck - Quick Step gaf zichzelf een tien op tien bij de vraag hoe hij zich momenteel, in coronatijden, voelt. Evenepoel had het daarna over hoe hij omgaat met stress, wat voor muziek hij luistert en of hij de Giro gaat winnen.

“Ga ik de Ronde van Italië winnen?”, kaatste hij de vraag enigszins terug. “Ik ben er alleszins op gebrand. Heel mijn voorbereiding staat in het teken van de Giro. Dus hopelijk blijf ik van pech gespaard en kan ik jou hopelijk op 25 oktober ‘ja’ antwoorden. Of ik daar stress voor heb? Gezonde stress. Soms heb ik training wel zoiets van: dit kan gebeuren of dat kan gebeuren. Maar ik denk dat het er alleen maar goed uit kan zien. Dus geen negatieve stress. En het is nu trainen, trainen, trainen. Onze vakantie is in de winter hé.”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.