Samson & Marie treden deze zomer voor het eerst samen op

Samson & Marie treden deze zomer voor het eerst samen op

In het Studio 100 Pop-Up Theater treden Samson & Marie deze zomer voor het eerst op met z’n twee.

19 april. Dan zou Gert Verhulst voor de laatste keer optreden met zijn trouwe bobtail Samson, alvorens hem toe te vertrouwen aan zijn dochter Marie. Het coronavirus besliste er echter anders over. De laatste afscheidsshows van Samson & Gert zijn verplaatst naar januari 2021.

Wie niet kan wachten om te zien hoe Marie het ervan afbrengt, kan deze zomer wel al afzakken naar het Studio 100 Pop-Up Theater. Het duo zal er op 12 juli zijn eerste show spelen, als onderdeel van de reeks pop-upconcerten die daar deze zomer plaatsvinden. Eén keer om 14 uur en één keer om 18 uur, telkens voor een publiek van 200 mensen.

LEES OOK. Marie Verhulst (24) geniet van droomjob én relatie: “Ik heb nu altijd iemand aan wie ik mijn verhaal kan vertellen” (+)

De fans worden opgewarmd door Piet Piraat (Peter Van de Velde), die zijn bekendste liedjes zal zingen. Daarna is het de beurt aan Samson & Marie. Zij zullen de nieuwe nummers Samson & Marie en Grote rode luchtballon zingen, naast nog een resem andere Samson-hits.

Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 30 juni om 10 uur via www.popupconcerten.be. Bestellen kan per bubbel van 2 of 4 personen voor 34,50 euro per ticket.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees