Chocoladegigant stuurt favoriete liedjes van liefst 4.000 medewerkers de ether in, en dat vanuit een Torhoutse tuin

Chocoladegigant stuurt favoriete liedjes van liefst 4.000 medewerkers de ether in, en dat vanuit een Torhoutse tuin

De dj’s zullen de plaatjes draaien vanuit de tuin van Korneel Warlop, de woordvoerder van Barry Callebaut. Foto: mvn

Torhout -

Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft een dj-booth geplaatst in de tuin van zijn woordvoerder Korneel Warlop in Torhout. Het bedrijf gaat er van start met een livestream voor zijn 4.000 medewerkers.

‘In the conche’: zo heet het project waarmee chocoladeproducent Barry Callebaut zijn medewerkers deze zomer de kans wil geven om hun favoriete muziek met elkaar te delen. “Concheren is het proces waarbij de verschillende ingrediënten samenkomen tot chocolade door middel van ritmische bewegingen van mengarmen”, verduidelijkt Korneel Warlop. “Onze medewerkers kunnen hun favoriete liedjes insturen. Met die nummers gaat elke week een andere dj aan de slag om een mix te creëren die de verschillende stijlen en invloeden van onze medewerkers samenbrengt. In totaal zullen meer dan 4.000 medewerkers uit 24 vestigingen in 19 landen kunnen deelnemen. En dat alles vanuit mijn tuin in Torhout”.

Negen Belgische dj’s

Negen Belgische dj-talenten krijgen de kans om hun kunnen te tonen aan een breder publiek. “Door de coronacrisis was onze agenda plots leeg”, zegt de Torhoutse dj Lowie Trio, die de lijst met dj’s samenstelde. “Dankzij Barry Callebaut kunnen we nu toch met onze passie bezig zijn én kunnen we zelfs voor een internationaal publiek optreden”. De dj-sets zullen elke donderdag om 18 uur via livestream te volgen zijn op YouTube en via de Facebookpagina In The Conche.

De dj’s zullen de plaatjes draaien ...