30.000 euro in beslag genomen na huiszoeking bij dealer

30.000 euro in beslag genomen na huiszoeking bij dealer

Foto: Politie Antwerpen

Deurne / Antwerpen / Antwerpen 2060 -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend meerdere drugsdealers opgepakt. Bij een dealer uit Deurne werd een huiszoeking uitgevoerd. Daar kon de politie naast cocaïne en hasj ook bijna 30.000 euro cash geld in beslag nemen.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Oost zag vrijdagavond hoe een man in de Venneborglaan in Deurne instapte in een wagen en een opvallend kort stukje meereed. “Alle inzittenden werden gecontroleerd en er bleek juist een deal te hebben plaatsgevonden”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom.

“De kopers mochten hun cocaïne meteen afgeven, bij de vermoedelijke 22-jarige dealer werd een huiszoeking georganiseerd.” Hij werd gearresteerd en voorgeleid. In de woning en in een gehuurde garagebox nam de politie bijna 30.000 euro cash, 40 gram cocaïne, 17 gram hasj en enkele weegschalen in beslag.

21 zakjes heroïne in onderbroek

In de omgeving van het Sint-Jansplein werd zondag een dealer opgepakt. Het WOT van de regio City was getuige van een drugsdeal in de Marnixstraat en ging over tot controle. Twee mannen bleken heroïne te hebben aangekocht. De vermoedelijke dealer werd opgepakt, bij controle op het politiekantoor bleek hij 21 zakjes heroïne in zijn onderbroek verstopt te hebben. “De illegale man bleek ook gekend voor gelijkaardige feiten en werd gearresteerd en voorgeleid”, zegt de politie.

Het WOT West merkte zondagavond een man op die zenuwachtig rondfietste. Hij maakte kort na elkaar contact met twee verschillende personen en telkens werd iets uitgewisseld. De man bleek na controle op te treden als tussenpersoon tussen een cocaïnedealer en zijn klant. Zowel de ‘koerier’ als de dealer werden gearresteerd, beiden bleken ook illegaal in ons land te verblijven. Ook in de Diepestraat pakte de politie dit weekend nog een dealer op, hij had een kleine hoeveelheid hasj bij zich.

30.000 euro in beslag genomen na huiszoeking bij dealer
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio