James Cooke: “Gert Verhulst was opgelucht toen mijn trouw was uitgesteld”

James Cooke: “Gert Verhulst was opgelucht toen mijn trouw was uitgesteld”

Foto: ISOPIX

James Cooke (35) en zijn verloofde Dorian (27) moesten - net als vele andere koppels - hun trouwplannen noodgedwongen uitstellen. Gert Verhulst, die de getuige is van James, vond dat niet zo erg. “Nu heeft hij extra tijd om mijn vrijgezellenfeest te organiseren”, klinkt het in Story.

Het tweede weekend van augustus, dan zou het gaan gebeuren: het langverwachte huwelijk tussen James en Dorian. Maar corona strooide roet in die plannen. Nu zullen de twee elkaar pas in de zomer van 2021 het ja-woord geven. Want een feest met maar honderd genodigden, en vooral: zonder uitbundig te dansen en elkaar te knuffelen, dat zagen ze niet zitten. “Ik heb vrienden en familie met de krop in de keel gebeld”, zegt Dorian in Story. “Iedereen keek er zo naar uit.” Toch was het de juiste beslissing. “‘Safety first, we moeten aan iedereen z’n gezondheid denken’, zei mijn mama”, aldus James. “Op dat vlak is ze heel nuchter, al vindt ze het uiteraard ook spijtig.”

Ook Gert Verhulst reageerde opgelucht. “Nu heeft hij een jaar extra de tijd om mijn vrijgezellenfeest te organiseren, en dat is welkom, want het liep niet allemaal van een leien dakje. Gert is heel creatief, maar organiseren is niet zijn sterkste kant”, vertel James. Wat Gert dan precies van plan is? “Helaas, hij rept er met geen woord over.”

James Cooke: “Gert Verhulst was opgelucht toen mijn trouw was uitgesteld”

bekijk ook

Camgirl Candy beleeft drukke tijden: “Ben niet duur, vraag 35 euro voor sessie van 15 minuten”

Gert en James plegen prank calls met Koen Crucke, Davy Gilles en Bart Tommelein

James Cooke steekt iedereen hart onder de riem met het eerste nummer van nieuwe Pocahontas-musical

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees