Reservatiesysteem recyclagepark blijft al zeker tot eind september

Reservatiesysteem recyclagepark blijft al zeker tot eind september

Nog zeker drie maanden reserveren op recyclagepark Foto: Geert Herman

Lochristi -

Sinds de heropening van de recyclageparken werkt IDM met een reservatiesysteem. Omdat dit goed blijkt te werken en het coronavirus nog niet verdwenen is, blijft men tot eind september met dit systeem werken.

De Intercommunale Durme-Moervaart ontving de voorbije weken al heel wat positieve reacties over het reservatiesysteem dat werd uitgewerkt voor de heropening, goed twee maanden geleden. Een betere spreiding van de bezoekers zorgt ervoor dat er minder volk tegelijkertijd aanwezig is op het park met als gevolg minder lange wachtrijen en een veiliger situatie voor parkwachters en bezoekers.

IDM besloot alvast tot het einde van de maand september verder op afspraak te werken. Dit kan nog steeds via de website van IDM. Wie niet online kan reserveren, kan terecht op de gratis Groene Lijn via 0800 166 36.

Vanaf 14 juli zal opnieuw asbest aanvaard worden. OP het recyclagepark van Lochristi zal dit echter beperkt worden tot de eerste en derde vrijdag van de maand, binnen het tijdslot van 10 tot 12 uur. Op die uren zullen geen andere afvalsoorten aanvaard worden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio