KV Oostende speelt zaterdag als eerste profclub mét publiek

KV Oostende speelt zaterdag als eerste profclub mét publiek

Foto: Photo News

KV Oostende zorgt komende zaterdag voor een primeur: het wordt de eerste Belgische profclub die sinds de coronacrisis een wedstrijd afwerkt met publiek. Het begint de voorbereiding met een oefenwedstrijd op het veld van tweedeprovincialer Varsenare om 15 uur en daar mogen zowaar maximaal 300 supporters aanwezig zijn.

“KVO én Varsenare namen de gezamenlijke beslissing om 300 supporters toe te laten en stellen hiermee ook alles in het werk om haar fans en sponsors opnieuw een veilige beleving aan te bieden”, klinkt het bij Oostende. “We vragen dan ook nadrukkelijk dat álle maatregelen strikt worden nageleefd.”

Die maatregelen zijn intussen alom bekend: handen wassen en afstand houden, mondmaskers worden ten zeerste aangeraden. Staand mag er trouwens niets gedronken worden. Achteraf worden er geen foto’s of handtekeningen uitgedeeld door spelers of staf.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.