Amper 7-jarige fan schrijft vertederend briefje aan Kevin De Bruyne: “Je bent geweldig. En ik wil je ook zeggen dat je cool haar hebt”

Amper 7-jarige fan schrijft vertederend briefje aan Kevin De Bruyne: “Je bent geweldig. En ik wil je ook zeggen dat je cool haar hebt”

Kevin De Bruyne speelde donderdag kampioen Liverpool op een hoopje met Manchester City. De Rode Duivel scoorde een doelpunt en deelde zijn 17de assist van het seizoen uit. Een dag later schreef een 7-jarige fan een brief naar ‘KDB’. “Je bent geweldig”, aldus Alexander.

De Bruyne is nog maar drie assists verwijderd van een evenaring van het record van Thierry Henry en is de grote favoriet om tot Speler van het Jaar verkozen te worden in Engeland. Geen wonder dus dat de 7-jarige Alexander ervoor koos om voor een schoolopdracht een brief te schrijven aan onze landgenoot.

“Beste Kevin De Bruyne”, begon hij zijn tekst. “Ik schrijf je om je te zeggen dat ik je geweldig vind. Omdat je het beste schot ooit hebt. En je bent episch in het trappen van strafschoppen, plus je trapt nooit een pass verkeerd. En ik vind dat jij cool haar hebt. Ik vind zelfs ook dat jij een goeie papa bent. Ik hoop dus dat je voor altijd bij Manchester City blijft.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen