Hoop op een mooie zomer: Zaffelaarse Belevenissen gaan door in miniversie

Hoop op een mooie zomer: Zaffelaarse Belevenissen gaan door in miniversie

Jelle Cleymans maakte Zaffelare onveilig in 2019 Foto: pel

Lochristi -

Er is nog hoop op een mooie beleveniszomer in eigen regio: op 15, 16 en 17 augustus kan u naar de miniversie van de Zaffelaarse Belevenissen.

Geween en tandengeknars was er enkele maanden geleden, toen de prachtige affiche van de Zaffelaarse Belevenissen, het kindje van Thierry Van Hecke, van de muur mocht gehaald worden. Ondertussen is de coronahemel al fel opgeklaard en bevestigt de organisator ons dat hij groen licht heeft gekregen voor een miniversie van het dorpsgebeuren dat al lang de kinderschoenen ontgroeid is. “We hebben toestemming om 800 zittende mensen een plaats te geven op deze editie, maar we spelen op veilig en beperken het aantal aanwezigen tot 400”, vertelt Thierry. “Let op, dat zal wel met registratie vooraf zijn.”

De volgende vraag ligt voor de hand: wie mag u op het podium verwachten? “Daar is momenteel nog geen duidelijk antwoord op, we zijn volop bezig met de nieuwe programmatie. Het is de bedoeling om per dag een artiest uit Lochristi te koppelen aan een andere act. In de loop van volgende week mogen jullie zeker de line up van de Zaffelaarse Belevenissen light verwachten”, besluit Thierry Van Hecke. Lochristi Blogt in de gaten houden dus. Nu al reserveren of bellen heeft geen zin, ook dat wordt de komende dagen en weken volop uitgewerkt en bekend gemaakt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio