De NBA is gewaarschuwd: LeBron James imponeert met monsterlijk lichaam

De NBA is gewaarschuwd: LeBron James imponeert met monsterlijk lichaam

Het is de bedoeling dat de NBA op 30 juli wordt hervat, na lange tijd wegens de coronacrisis te zijn stilgelegd. Alle wedstrijden worden gespeeld op het complex van World Disney in Orlando. Wie zeker in vorm zal zijn, is LeBron James.

De Los Angeles Lakers gingen bij de staking van het seizoen aan de leiding in de Western Conference met 49 overwinningen en 14 nederlagen. Niemand kwam echt in de buurt want de LA Clippers hadden als nummer twee vijf zeges minder achter hun naam staan.

Dat kans lijkt dan ook klein dat de Lakers van LeBron James en Anthony Davis nog van de troon gestoten zullen worden in de resterende wedstrijden in de reguliere competitie. Maar ‘The King’ liet tijdens de coronaperiode niets aan het toeval over. Dat blijkt uit foto’s die de Lakers deze week online plaatsten.

De NBA is gewaarschuwd: LeBron James imponeert met monsterlijk lichaam
Foto: Twitter LA Lakers.

De intussen 35-jarige LeBron begint een grijze baard te krijgen, maar aan atletisch vermogen heeft de drievoudige kampioen nog niets ingeboet. Integendeel. James tekende dit seizoen voor gemiddeld 26 punten, 8 rebounds en bijna 11 assists voor de Lakers. Hij was dan ook de grote favoriet voor de trofee van MVP, wat zijn vijfde zou zijn.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.