Emma Meesseman maakt zich op voor “vreemdste seizoen ooit”, maar gaat wel al uit de bol met ploegmaats

Emma Meesseman maakt zich op voor “vreemdste seizoen ooit”, maar gaat wel al uit de bol met ploegmaats

Emma Meesseman is met WNBA-kampioen Emma Meesseman aangekomen in Florida Bradenton waar alle teams in één grote bubbel zullen zitten. “Dit wordt het vreemdste seizoen ooit,” aldus de MVP van de WNBA-finale van vorig seizoen.

“We mogen de campus in Florida niet verlaten. Alle trainingen en wedstrijden zijn daar. Ik hoop wel dat we het daarnaast nog een beetje leuk kunnen maken door om te gaan met de speelsters van de andere teams. We spelen tegen elkaar, dan denk ik dat we elkaar ook naast het parket wel zullen mogen zien,” aldus nog Meesseman.

De woorden van de Belgian Cat waren nog niet koud of er verscheen al een video op sociale media waarin ze een dansje bovenhaalt. Samen met ploegmaats Myisha Hines-Allen en Ariel Atkins probeert ze na de WNBA nu ook TikTok te veroveren.

Elf teams zijn intussen in Bradenton gearriveerd. Het Indiana Fever van Julie Allemand komt pas over vier dagen aan. Twee speelsters van Indiana zijn immers besmet met het coronavirus. Onze redactie kreeg intussen de bevestiging dat de Waalse guard, die vandaag 24 jaar kaarsjes mag uitblazen, geen corona heeft. Allemand en haar ploegmaats zitten nu in quarantaine en vertrekken vrijdag naar Florida.

Het WNBA-seizoen start op 24 juli met twaalf teams die één volledige speelronde zullen afwerken. De top acht is geplaatst voor de play-offs.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.