Kampioen Oostende geeft 37-jarige kapitein Dusan Djordjevic nieuw contract van twee seizoenen

Kampioen Oostende geeft 37-jarige kapitein Dusan Djordjevic nieuw contract van twee seizoenen

Foto: Rudy DECLERCK

Dusan Djordjevic (37), kapitein van landskampioen Filou Oostende, heeft een nieuw contract van twee seizoenen (één jaar met een optie op een tweede jaar) getekend bij de kustploeg.

“Met al zijn ervaring zal hij onze jonge spelers op en naast het terrein enkel maar sterker maken en klaarstomen voor volgend seizoen”, klinkt het bij Oostende. Dusan Djordjevic vangt straks zijn tiende seizoen op rij bij Filou Oostende aan. Op het Oostendse palmares van Djordjevic prijken negen landstitels, zes bekers van België en vier Supercups.

Ondertussen is Dusan Djordjevic door de algemene vergadering van de Pro Basketball League evenals Justin Cage (Bergen) ook erkend als een geassimileerde home-grown player. Het reglement voorziet in deze mogelijkheid voor niet-home-grown spelers die minstens zes jaar onafgebroken aan de slag zijn bij dezelfde Belgische club.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.