Gemeente lanceert horecamagazine: “Verplichte coronarust heeft voor dessertbaby gezorgd bij ons”

Gemeente lanceert horecamagazine: “Verplichte coronarust heeft voor dessertbaby gezorgd bij ons”

Patrick Onzia van Onzia IJs, Barbara en Peter Van Vlasselaer van Klein Zoersel, Fred Crols en zijn partner van Het Chocoladehuisje, burgemeester Harry Hendrickx, Sofie De Keuster en Hans Van Den Bergh en zijn partner van De Degustatie. Foto: kma

Malle -

In brasserie Klein Zoersel, die sinds een verhuis vorig jaar wel degelijk in Oostmalle ligt, stelde de gemeente Malle donderdag haar zomermagazine Proef en Geniet in Malle voor. Het 72 pagina’s tellend boekje zet de lokale horeca in de kijker die zware maanden achter de rug heeft. Al bracht de lockdown niet enkel kommer en kwel. Zo verwachten chef Peter Van Vlasselaer en Barbara Brignola van Klein Zoersel een corona-kerstbaby.

“Ons ‘dessertje’ wordt op 25 december verwacht”, glimlacht Barbara Brignola (33), gastvrouw van Klein Zoersel, als ze haar hand lief op haar bollend buikje legt. “Het moet ‘gebeurd’ zijn vlak nadat we ...