De Gentenaar start eigen nieuwsbrief: elke dag hét Gentse nieuws in uw mailbox

De Gentenaar start eigen nieuwsbrief: elke dag hét Gentse nieuws in uw mailbox

Elke dag om 17.30 uur het belangrijkst nieuws uit Gent in uw mailbox? Foto: De Gentenaar

Gent -

Op zoek naar uw dagelijkse portie nieuws en leuke verhalen uit onze bruisende stad, Gent? Abonneer u dan nu op de gloednieuwe nieuwsbrief van De Gentenaar.

Al meer dan honderd jaar kan u bij stadskrant De Gentenaar terecht voor een dagelijkse blik op wat er gebeurt en bougeert in Gent. En dat is nogal wat. Circulatieplannen, nieuwe horecazaken, de strijd tegen het coronavirus, grote ideologische discussies, verhalen die duizenden Gentenaars raken, verkeersongevallen, bouwprojecten, nieuwe plekjes in de stad…

En dan zijn er de honderden verhalen waarmee de Gentenaars hun stad elke dag kleuren, grote en kleintjes. Vanaf nu kan u die ook rechtstreeks in uw mailbox krijgen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is inschrijven op de gloednieuwe nieuwsbrief van De Gentenaar.

Dat kan heel eenvoudig door uw e-mailadres achter te laten onderaan dit artikel. Na slechts enkele klikken, ontvangt u elke werkdag om 17.30 uur het belangrijkste Gentse nieuws van de dag. Elke week boeiende achtergrondverhalen, scherpe analyses, opiniestukken...

Allemaal gesprokkeld en geschreven vanop de redactie van De Gentenaar, met liefde voor onze stad. Hoe ziet de nieuwsbrief van De Gentenaar eruit? Bekijk hier een voorbeeld.

Inschrijven? Laat uw e-mailadres hieronder achter.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio