Anke De Ridder zet na twee jaar punt achter relatie met Alexandra Potvin

Anke De Ridder zet na twee jaar punt achter relatie met Alexandra Potvin

Anke De Ridder (links) en Alexandra Potvin. Foto: Joris Herregods

Actrice Anke De Ridder (39) zet na twee jaar een punt achter haar relatie met radiopresentatrice Alexandra Potvin (54). “Er is nog heel veel liefde tussen ons, maar soms is dat niet genoeg”, zegt De Ridder in Dag allemaal. Potvin blijft hoopvol. “Voor mij is dit nog niet helemaal definitief.”

“Na twee intense, mooie jaren samen hebben we met pijn in onze harten en uit liefde voor elkaar besloten om elk onze eigen weg te gaan”, laten De Ridder en Potvin weten aan het weekblad. Ze vormden een gezin met de nu negenjarige dochter van de actrice, maar het werkte niet langer. En volgens De Ridder is er geen derde partij in het spel. “Alexandra en ik kunnen absoluut nog door één deur, we bellen nog met elkaar”, zegt ze. “Het is heel vers en we moeten het allebei nog eventjes verwerken en een plaats geven. Er is nog heel veel liefde tussen ons, maar soms is liefde gewoon niet genoeg. Dat is heel pijnlijk om vast te stellen, en het maakt onze breuk extra moeilijk.”

Potvin zegt, ook in Dag allemaal, dat de breuk voor haar nog niet finaal is. “Voor mij is dit nog niet helemaal definitief. Anke en ik hebben besloten elkaar wat tijd en ruimte te geven. Zo hebben we de kans om in alle rust uit te zoeken wat er nog kan zijn tussen ons.”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees