Speelplein Joepla werkt de hele zomer met voorinschrijvingen

Speelplein Joepla werkt de hele zomer met voorinschrijvingen

Mondmaskertje? Zo kan het ook natuurlijk! Foto: gcl

Lochristi -

De coronazomer van 2020, het blijft een specialleke met speciale maatregelen. Zo verlengde speelplein Joepla zijn systeem met voorinschijvingen. Nu kan u al speelplezier boeken tot en met 21 augustus.

De zomervakantie is nog maar goed op gang, maar voor speelplein Joepla was en is het razend druk. Niet het minst op organisatorisch vlak. “Na 10 juli gingen we het systeem met voorinschrijvingen evalueren”, zegt Gwynn Coumans. “Daaruit hebben we meteen besloten dat we de hele zomer verder werken met voorinschrijvingen. De speelpleindagen tot en met 21 augustus staan nu al online. Inschrijven kan per week, tot de woensdagochtend 9 uur die eraan voorafgaat. Wacht niet tot het laatste moment om je plekje te bemachtigen, het kan al vanaf de maandag.”

300+50

De cijfertjes kent u onderhand al: er is dagelijks plek voor 300 enthousiaste Joepla-spelers, maar bij de Lootse speelpleinwerking zien ze ter plekke nog eens 50 extra late beslissers door de vingers. “Maar toch vragen we met aandrang om op voorhand in te schrijven”, besluit Gwynn.

Voor wie gebruikmaakt van het busvervoer zijn de regeltjes wat versoepeld: verscheidene bubbels kunnen sinds vorige week samen op de bus. Mondmaskertjes zijn dan wel verplicht, ook voor kinderen jonger dan 12 jaar. (ghl)

Inschrijven voor speelplezier? Het kan hier.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio