ACV lanceert app met zoektocht door Aalst

ACV lanceert app met zoektocht door Aalst

Foto: *

Aalst -

Nu heel wat mensen hun vakantie dicht bij huis zullen doorbrengen, stippelde het ACV elf zoektochten uit waaronder ook een in Aalst. Deelnemers krijgen onderweg vragen voorgeschoteld over de sociale zekerheid. De zoektochten brengen hen in beweging en leren hen de sociale zekerheid beter kennen. Het nuttige aan het aangename koppelen dus, bovendien kun je mooie prijzen winnen.

Sociale zekerheid in de aandacht

Eind december 2019 vierde de sociale zekerheid zijn 75ste verjaardag. Dat ging vrij onopgemerkt voorbij. Niets kon toen doen vermoeden dat het coronavirus er enkele maanden later voor zou zorgen dat meer mensen dan ooit plots geconfronteerd zouden worden met het enorme belang van de sociale zekerheid.

De app die je op de smartphone of tablet kunt downloaden, toont je de weg en stelt je op bepaalde plaatsen een vraag. Je kan aan de zoektochten deelnemen tussen 1 juli en 31 december 2020. Wie deelneemt kan ook mooie prijzen winnen, zoals een gratis springkasteel op je feest of een weekend voor vier aan zee of in de Ardennen.

Het startpunt van de zoektocht in Aalst is het standbeeld van Dirk Martens op de Grote Markt. Meer info over de 11 zoektochten en afstanden, de app met het parcours en de vragen, het wedstrijdreglement en de prijzenpot vind je op www.acvwerkt.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio