Oud-omroeper Johan Verstreken onderging in Turkije tweemaal plastische chirurgie: “Iedereen mag het weten, ik ben trots”

Oud-omroeper Johan Verstreken onderging in Turkije tweemaal plastische chirurgie: “Iedereen mag het weten, ik ben trots”

Tien jaar jonger schatten de mensen gewezen presentator Johan Verstreken (56) vandaag. Dat is het gevolg van een vakantie in Turkije, waar hij tweemaal plastische chirurgie onderging. “Iedereen mag het weten”, zegt hij in TV Familie. “Ik ben trots op het resultaat.”

Het was zanger Ivann Vermeer die Verstreken op het idee bracht. De man heeft zelf een haartransplantatie ondergaan, is zaakvoerder van Esthetic Airlines en verstrekt advies aan mensen die plastische chirurgie willen in een privékliniek in Turkije. “Toen ik vrienden vertelde dat ik een haartransplantatie zou ondergaan, schrokken ze. Maar als ik mijn haar naar achteren deed, vielen mijn kalende kruin en die inhammen echt op.”

Hij wou de ingreep nu, voor hij kaal zou worden, en betaalde er ongeveer 1.700 euro voor. En in één adem onderging hij ook een ooglidcorrectie boven en onder voor 1.400 euro. “Drie jaar geleden onderging Dany Verstraeten een ooglidcorrectie. Ik vond het resultaat echt geslaagd. Als ik nu ’s morgens opsta, heb ik geen twee ‘zakjes’ meer onder mijn ogen.”

“Mensen schatten mij nu tien jaar jonger”, zegt Verstreken. “Ik ben heel trots op het resultaat. Ik ben momenteel vrijgezel, maar ik sta open voor een relatie.”

bekijk ook

Hoe staan de Miss België-finalistes tegenover plastische chirurgie?

Noors Instagrammodel (24) is “onnatuurlijke” billen beu en waarschuwt voor goedkope plastische chirurgie

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees