Boze klant gaat op de vuist met medewerker McDonald’s nadat hij weigert om mondmasker te dragen

Boze klant gaat op de vuist met medewerker McDonald’s nadat hij weigert om mondmasker te dragen Video: Facebook

In Hongkong is een discussie in een McDonald’s-restaurant zwaar uit de hand gelopen. Op amateurbeelden van een ooggetuige is te zien hoe een boze klant een medewerker van de fastfoodketen te lijf gaat. De dader werd net voordien gevraagd om een mondmasker te dragen, waarna de stoppen bij hem doorsloegen.

Het incident zou afgelopen dinsdag gebeurd zijn in het district Tuen Mun. Al van bij het binnenkomen overtrad de klant de coronamaatregelen door geen mondmasker te dragen, en hij had duidelijk geen zin om daar verandering in te brengen. Het personeelslid van McDonald’s kreeg na zijn verzoek prompt enkele vuistslagen op zijn hoofd, viel op de grond en moest vervolgens ook meerdere schoppen incasseren. Hij werd later met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is momenteel nog op zoek naar de dader, die samen met een vriendin meteen na de vechtpartij wegvluchtte. “We hechten veel belang aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en werknemers, en zullen samen met de overheid blijven strijden tegen het virus”, verklaarde het management van de fastfoodketen in een reactie op Facebook. “Daar hoort ook het weigeren van klanten zonder mondmasker bij.” Eerder deze week had Hongkong nog nieuwe maatregelen ingevoerd om strijd te leveren tegen een derde besmettingsgolf van het coronavirus.

bekijk ook

Vrouw gooit winkelmandje op de grond en houdt scheldtirade omdat ze mondmasker moet dragen in supermarkt

Dokter bewijst met simpele test dat mondmasker geen zuurstoftekort veroorzaakt: “Wees niet zelfzuchtig”

Tandarts demonstreert simpel trucje waardoor mondmasker nog meer bescherming kan bieden

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees