Tennisfans analyseren Instagram-foto’s en komen tot de conclusie: wereldtoppers vormen een koppel

Tennisfans analyseren Instagram-foto’s en komen tot de conclusie: wereldtoppers vormen een koppel

Foto: Instagram

Is er een nieuwe tenniskoppel gevormd? Die vraag houdt vele fans al een tijdje bezig. Het gaat zelfs zo ver dat er foto’s op Instagram geanalyseerd worden. De conclusie lijkt duidelijk: Stan Wawrinka en Garbine Muguruza zijn een stel.

De Zwitserse nummer 17 bij de mannen (en drievoudige grandslamwinnaar) en de Spaanse nummer 16 bij de vrouwen (en tweevoudig grandslamwinnares) waren de voorbije weken verschillende keren samen te zien op sociale media.

“Hot and humid with Mugu,” schreef Wawrinka. “Making Stan The Man sweat for it,” was er te lezen bij Muguruza naast een foto van de twee in de tennisclub van Genève.

Maar het waren vooral enkele zwembadfoto’s die de aandacht van tennisfans trok. Muguruza plaatste er eentje in bikini, nog steeds in Zwitserland. Wawrinka, die vorig jaar een punt zette achter zijn relatie met Donna Vekic, had er eerder al eentje geplaatst in zwembroek.

De cupido’s gingen vervolgens aan het werk en denken dat de twee nog steeds in elkaars gezelschap zijn. Als koppel? Het is voorlopig ‘wachten’ op een officiële aankondiging. Of de twee zijn gewoon goede vrienden, dat kan ook altijd.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.