Williams F1 team bevestigt rijders voor 2021

Williams F1 team bevestigt rijders voor 2021

Nicholas Latifi en George Russell Foto: Williams F1 team

Het Williams F1 team heeft vandaag bevestigd dat het ook in 2021 met George Russell en Nicholas Latifi doorgaat als rijdersduo.

Het F1-seizoen 2020 zit dit weekend nog maar aan haar derde race maar de startgrid voor volgend jaar wordt steeds nadrukkelijker gevuld. Het Williams F1 team bevestigde immers dat het ook volgend jaar met George Russell en Nicholas Latifi als rijdersduo doorgaat.

De 22-jarige Russell maakte vorig jaar zijn F1-debuut bij Williams. Als Mercedes-protegé liet hij al meermaals verstaan in de toekomst graag de overstap naar Mercedes te willen maken maar hij zal volgend jaar dus aan zijn derde seizoen bij Williams beginnen.

Zijn teamgenoot Nicholas Latifi begon twee weken geleden aan zijn allereerste seizoen in de Formule 1 en mag dus na amper twee races als rekenen op een contractverlenging, iets dat weinig F1-debutanten ooit al meegemaakt zullen hebben.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

  • Sebastian Vettel: “Ik heb ‘losse’ gesprekken met Racing Point”
  • “Als ik Ferrari was had ik Sebastian Vettel betaald om niet te racen”
  • Volgend jaar acht Mercedes F1-bolides op de startgrid?
  • Teamgenoot daagt Lewis Hamilton uit: “Ik ben klaar voor de wereldtitel”
  • “Ferrari-teambaas heeft nog enkele weken, er is al mogelijke vervanger gevonden”
  • Corrigeer

    Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.