Eric Goens in het zog van Marie Verhulst en Conner Rousseau

Eric Goens in het zog van Marie Verhulst en Conner Rousseau

Hoe ziet de zomer van 2020 eruit voor 18 Bekende Vlamingen? Dat komen de VTM-kijkers vanaf vanavond te weten in het gloednieuwe programma De zomer van, dat van maandag tot en met donderdag te zien is.

Tv-maker Eric Goens (51) belt eerst aan in Antwerpen, op de plaats waar het nieuwe baasje van Samson woont. Marie Verhulst (24) neemt hem mee naar de zangrepetities, de opnames van haar videoclip en naar Plopsaland. Ze vertelt ook hoe Gert haar dé vraag heeft gesteld: “Dat was bijna twee jaar geleden op café. We hadden al wat veel gedronken en dachten dat het een grap was. Maar hij meende het, want hij was een beetje teleurgesteld omdat ik ermee moest lachen.”

Eric Goens in het zog van Marie Verhulst en Conner Rousseau
Marie Verhulst. Foto: VTM

SP.A-voorzitter Conner Rousseau (27) ontvangt Goens in zijn partijbureau in Brussel, bij hem thuis in Nieuwpoort en in jeugdvakantiecentrum De Barkentijn, waar hij monitor was. De politicus vertelt over het C-attest dat hij ooit kreeg: “Ik heb mijn jaar opnieuw gedaan om te tonen dat ik het wél kon. Ik ben het systeem beginnen te kloten door in alles keihard mijn best te doen. Ik verkocht de meeste Damiaan-stiftjes en zorgde voor de hoogste opkomst en winst ooit met het collegebal. Was ik niet blijven zitten, dan was ik nu geen voorzitter. Dat is in mijn kort leven het beste wat mij overkomen is.”

Goens volgt voorts ook judoka Dirk Van Tichelt, en later deze week zangeres-presentatrice Laura Tesoro en komiek Jens Dendoncker. Aan het einde van elke aflevering treedt een artiest op. In de eerste aflevering is dat Niels Destadsbader.

De zomer van

VTM, 21 uur

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees