MUZIEK

Bony King of Nowhere uitverkocht, wel nog enkele tickets voor Mattias De Craene in Handelsbeurs

Bony King of Nowhere uitverkocht, wel nog enkele tickets voor Mattias De Craene in Handelsbeurs

Foto: FVV

Gent -

Geen Boomtown dit jaar, maar de Handelsbeurs organiseert deze week onder de titel Secret Garden toch een tiental concerten, binnen in de concertzaal. Concerten met een beperkte capaciteit van zowat 100 toeschouwers. Bony King of Nowhere is uitverkocht, voor saxofonist Mattias De Craene zijn er nog enkele tickets.

An Pierlé speelde op de nationale feestdag twee concerten met haar nieuw kwartet, dat naast haar man Koen Gysen ook nog bestaat uit de twee heren van Schntzl.

Nog tot en met zaterdag zijn er elke dag twee concerten. Staan nog op het podium: Joachim Badenhorst en Alhamwy Vandenabeele Quintet op woensdag 22 juli, Vito, de zoon van Derek en The Bony King of Nowhere op donderdag 23 juli. Voor Vito zijn nog tickets beschikbaar The Bony King of Nowhere is uitverkocht.

Vrijdag is het de beurt aan Aafke Romeijn (20 u) en Meskerem Mees, de Gentse singersongwriter die de finale van Humo’s Rock Rally haalt, om 22 uur. Voor het soloconcert op zaterdag 25 juli van Mattias De Craene die tijdens de lockdown zijn debuutplaat uitbracht, zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Nog zaterdag concerteert ook Compro Oro, ook al uit Gent.

Tickets via de site van de Handelsbeurs

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio