Reünie ‘Friends’ kan mogelijk in augustus gefilmd worden

Reünie ‘Friends’ kan mogelijk in augustus gefilmd worden

Foto: afp

De reünie van de televisieserie ‘Friends’, die door het coronavirus tot nader order is uitgesteld, zou in augustus kunnen gefilmd worden, aldus David Schwimmer, die in de populaire serie Ross vertolkt, in ‘The Tonight Show’.

De langverwachte show, een ongescript gesprek tussen de zes acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, zou in maart worden opgenomen in de voormalige ‘Friends’-studio in Burbank (Californië). De opnames werden door de coronacrisis echter uitgesteld.

Volgens Schwimmer zijn er intussen toch alweer plannen om de show te filmen. “Het zou moeten gebeuren misschien in augustus, midden augustus”, aldus de acteur. “Maar eerlijk gezegd wachten we nog een tweetal weken af tot we allemaal denken dat het echt veilig genoeg is om te filmen. En zo niet, dan wachten we tot het veilig is.”

Een reünie van de zes New Yorkse vrienden, die tien seizoenen lang samen te zien waren, leek er jarenlang niet van te komen. Tot in februari werd aangekondigd dat iedereen aan boord was en ernaar uitkeek om terug te duiken in de tijd.

Schwimmer zegt dat het een “heel leuk interview” wordt, met “nog wat andere verrassingen”.

Corrigeer

MEER NIEUWS