GETEST. Britse pudding maken met het kookboek van ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn

Kookboek op de rooster

GETEST. Britse pudding maken met het kookboek van ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn

Wat de Britten ook mogen zeggen, pudding is voor mij een rijkelijk romige substantie, heerlijk koud of warm met vanille of chocolade. Nostalgie ook naar de kindertijd toen we bijna wekelijks pudding kregen als dessert. Uit het pakje van die beroemde Duitse dokter wiens naam plots van Oetker, met de oe van koe, in de reclamefilmpjes veranderde in Eutker, met de eu van deur. De correcte uitspraak ongetwijfeld maar ik hou het koppig bij de oude versie. Dit geheel terzijde.

Voor de Britten is pudding meer dan dat. Voor hen is het ook een mengeling van vlees of ingewanden, verpakt in deeg of darmwand, gestoomd in een doek of in de oven. Regula Ysewijn, bekend van de Vlaamse ...

Slimmer Leven - Eten & Drinken