Dieter Coppens en Kevin brengen de nacht door in stadion Club Brugge

Dieter Coppens en Kevin brengen de nacht door in stadion Club Brugge

Kevin en Dieter brengen hun laatste nacht door in het stadion van Club Brugge. Foto: VRT

Al enkele dagen zijn Dieter Coppens en zijn compagnon de route Kevin Van Den Bosch op tocht naar de Vlaamse kust? Het einddoel: een ijsje met drie bollen. Maar Dieter had vandaag al een verrassing in petto voor Kevin: ze slapen straks in het stadion van Club Brugge, Kevins favoriete voetbalploeg.

Kevin kon het amper geloven wanneer Dieter hem het Jan Breydelstadion binnen loodste. Maar toch is het waar: voor ze de kust bereiken en eindelijk kunnen proeven van dat ijsje, brengen ze hun laatste nacht door in de thuisbasis van zijn favoriete voetbalploeg. De voorbije nachten zette het duo zijn tentje op verschillende plekken op, maar deze zal zonder twijfel het meeste bijblijven.

LEES OOK:“De queeste naar het ijsje: Dieter Coppens en Kevin gaan ‘Down the sea”

Tijdens hun reis naar de Vlaamse kust maakten Dieter en Kevin al tussenstopjes in Zelzate voor een bezoekje aan het Eddy Wally-museum, of in Moerzeke voor een babbeltje met Tomas De Soete en Siska Schoeters aan hun vijver. Morgen komen ze aan op hun bestemming. Kevin weet al wat hij daar bestelt: een potje met een bol chocolade, een bol banaan en een bol mokka. Dieter, een eeuwige twijfelaar zijnde, weet het nog niet.

De laatste etappe van hun reis is te volgen via een.be/down-the-road/down-the-sea.

Dieter Coppens en Kevin brengen de nacht door in stadion Club Brugge
Kevin is door het dolle heen nu hij in het stadion van zijn favoriete ploeg mag overnachten. Foto: VRT
Corrigeer

MEER NIEUWS