Man in levensgevaar na steekpartij in Berchem

Man in levensgevaar na steekpartij in Berchem

Foto: BFM

Berchem -

Een 43-jarige man is zaterdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een steekpartij in de omgeving van de Driekoningenstraat in Berchem. Hij kreeg een messteek in de hals. De dader sloeg op de vlucht en kon nog niet gevonden worden.

De aanleiding van het incident in de Driekoningenstraat is nog onduidelijk. “Een ruzie tussen een aantal mensen escaleerde”, legt politiewoordvoerder Sven Lommaert uit. “Daarbij haalde iemand met een mes uit naar een andere persoon.” Het slachtoffer, een 43-jarige man, kreeg een steekwonde in de hals en werd in levensgevaar overgebracht naar het UZA.

De dader sloeg daarna op de vlucht. De Antwerpse politie kwam massaal aanwezig en sloot naast een deel van de Driekoningenstraat ook de Baron De Caterstraat af. De politie vraagt de omgeving te vermijden. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse om vaststellingen te doen.

Vrijdagavond ontaardde een andere ruzie in Berchem ook al in een steekpartij. Toen raakte een man lichtgewond na een ruzie in de Statiestraat. De vermoedelijke aanleiding was een onheuse opmerking richting een vrouw. De man die de messteek uitdeelde, werd zaterdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

Man in levensgevaar na steekpartij in Berchem
Foto: BFM
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio