Minister bezoekt speelplein

Minister bezoekt speelplein

Minister van Jeugd Benjamin Dalle krijgt een geschenktas met Nijlense streekproducten overhandigd door burgemeester Paul Verbeeck. Foto: givl

Nijlen -

Minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) bracht vandaag, dinsdag, samen met de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk een bezoek aan Speelplein Boemerang in Nijlen. Jeugdconsulent Gunther Melis was vereerd met het bezoek. “Sinds de minister in functie is, was dit zijn eerste bezoek aan een speelpleinwerking. Hij was benieuwd hoe het er zoal aan toegaat en maakte kennis met het open speelaanbod waarbij kinderen zelf kiezen wat ze graag doen. Al kwam de minister ook kijken hoe Speelplein Boemerang de coronamaatregelen in de praktijk toepast voor 150 kinderen: werken met bubbels, aparte speelzones. En dat allemaal volgens de vastgelegde jeugdwerkregels. Hij was best onder de indruk”, zegt Melis. Een delegatie van het Nijlense schepencollege overhandigde minister Dalle nog een geschenktas met Nijlense streekproducten.

Minister van Jeugd Benjamin Dalle krijgt een geschenktas met Nijlense streekproducten overhandigd door burgemeester Paul Verbeeck.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio