Daar gaan we al: YouTube-liedje over avondklok: “Zo’n gimmick ligt bij mij altijd klaar”

Video: Youtube

Ekeren -

We mogen niet uitgaan, maar dansen in de thuisbubbel kan ook. Hansbert Vanhove uit Ekeren lanceert al meteen een catchy nummer ‘Tik Tok hier komt de avondklok’. De naam van zijn ‘groep’: the Lockdown Posse, met medewerking van Serge - Confetti’s - Ramaekers

“Je moet er niet te veel achter zoeken. Ik woon in Ekeren en ben muziekproducent”, zegt Hansbert. “Als eigenaar van het kleine label La Musique Du Beau Monde heb ik al platen uitgebracht van Laurent Wery, DJ Antoine, Merdan Taplak en recent ook van een aantal Vlaamstalige artiesten zoals Abdou , Youston en Pita. Een gouden regel voor mij is: “heb altijd iets klaarliggen om een gimmickplaat te maken”. De muziek is van mijn vriend Serge Ramaekers, die je kan kennen van Sound Of C van Confetti’s en Marina van Rocco Granata. De tekst, niet zo geniaal, maar kom, heb ik vandaag snel ‘ingezongen’.”

Hansbert is geen voorstander van een avondklok, maar snapt waarom de beslissing genomen wordt. “Het is zomer en voor veel mensen is het blijkbaar moeilijk om zich aan de gevraagde hygiënische maatregelen te houden, vooral later op de avond en dan is eventjes optreden met de harde hand misschien wel een goede oplossing.” Het nummer staat vandaag ook op Spotify.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio