Dit zag u nog niet na de zege van Evenepoel: toeschouwers verhinderen dat renners van fiets geblazen worden door snoeiharde wind

Spectaculaire beelden na afloop van de derde etappe van de Ronde van Burgos met aankomst op Picón Blanco, een klim met percentages tot 18 procent. Toen de renners zich op weg naar de ploegbussen opnieuw naar beneden begaven, werden ze bijna van hun fiets geblazen door een snoeiharde wind. We zien onder meer een coureur van Gazprom-RusVelo die door een toeschouwer letterlijk vastgegrepen wordt opdat hij niet tegen de grond zou gaan. Van een stevig windje gesproken...

LEES OOK. Ontketende Remco Evenepoel geeft een demonstratie en is de nieuwe leider in de Ronde van Burgos: “Wie niet waagt, niet wint”

LEES OOK. “Remco Evenepoel is een diamant waarvan niemand vandaag weet hoeveel karaat die bevat. De Giro-droom blijft intact”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.