Te schattig: Lando Norris rijdt dit weekend met helm gebaseerd op tekening van 6-jarige fan

Te schattig: Lando Norris rijdt dit weekend met helm gebaseerd op tekening van 6-jarige fan

Foto: REUTERS

Dit weekend zullen de Formule 1-motoren opnieuw ronken. In Silverstone staat namelijk de vierde Grand Prix van het seizoen op het programma. De prijs voor schattigste helm zal dit weekend ongetwijfeld naar die van Lando Norris gaan. Die gebruikte namelijk de tekening van een zesjarige fan als ontwerp van zijn nieuwe helm.

Lando Norris organiseerde een wedstrijd waarbij fans een helmontwerp konden insturen. Die zou hij dan gebruiken tijdens de race op Silverstone, zijn thuisrace. Het was de zesjarige Eva Muttram die het winnende design instuurde.

Op zijn Twitch-kanaal, Norris is een fervent streamer, kwam hij nog eens terug op het winnende design: “Het doet me denken aan hoe ik als kind zelf helmdesigns tekende. Het is heel verschillend met wat ik gewend ben, maar ik ging voor iets met veel blinkers, glamour en andere coole zaken. Ik hou van het wit. Eigenlijk vind ik het gewoon super schattig. Het doet me echt denken aan toen ik jonger was.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.