David Hallyday doet afstand van erfenis van zijn vader Johnny: “Hij krijgt en vraagt niets”

David Hallyday doet afstand van erfenis van zijn vader Johnny: “Hij krijgt en vraagt niets”

Foto: ISOPIX

David Hallyday, zoon van de in 2017 overleden Frans-Belgische rockzanger Johnny Hallyday, doet afstand van de nalatenschap van zijn vader. Dat heeft zijn advocaat vrijdag meegedeeld. De erfenis van Johnny Hallyday was ruim twee jaar lang het onderwerp van een juridische strijd.

Johnny Hallyday heeft zijn fortuin nagelaten aan zijn laatste echtgenote Laeticia Hallyday, en hun twee geadopteerde Vietnamese dochters. Zijn twee kinderen uit vorige huwelijken kregen niets. Laura Smet en David Hallyday waren daarop naar de rechtbank gestapt om een deel van de erfenis op te eisen.

David Hallyday heeft nu beslist de procedure stop te zetten, zo is meegedeeld door zijn advocaat Pierre-Jean Douvier. “David krijgt niets”, zo klinkt het, “en hij vraagt niets”. “Hij heeft de bladzijde omgeslagen.”

De advocaat van weduwe Laeticia Hallyday had begin deze maand ook al aangekondigd dat er een “definitief akkoord” was bereikt met Johnny’s dochter Laura Smet. De details van die overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

LEES MEER. Strijdbijl rond erfenis Johnny Hallyday begraven: “Eindelijk kunnen we in vrede beginnen rouwen om zijn dood”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees