Overal omrijden: hier wordt gewerkt

Overal omrijden: hier wordt gewerkt

Foto: Jan Brys

Kapellen / Putte-Kapellen -

In de Koningin Astridlaan en in de Oude Galgenstraat worden deze en volgende maand wegenwerken uitgevoerd. Intussen wordt de verzakking in de Essenhoutstraat hersteld.

De Koningin Astridlaan zal nog tot 31 augustus ter hoogte van het kruispunt met de Lobelialaan volledig worden afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers.

Ter hoogte van de bocht met de Lobelia wordt een verkeersplateau aangelegd. Bedoeling is de verkeersveiligheid voor de fietsers te verbeteren. Tijdens de werkzaamheden wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid via de Hoogboomsteenweg en de Antwerpsesteenweg. Voor fietsers wordt een aparte omleiding voorzien via de Ruyseveltslei en de Oude Bergstraat. De werken zullen heel de maand augustus in beslag nemen.

In de Oude Galgenstraat starten op 4 augustus werken in het deel vanaf de Ertbrandstraat tot juist voor de oprit van Oude Galgenstraat 52. De werken duren tot eind september. Gedurende deze periode zal de rijbaan volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Een omleiding wordt voorzien via de Kalmthoutsesteenweg en de Marcottedreef. Het fietspad in de Oude Galgenstraat blijkt steeds beschikbaar in de twee rijrichtingen.

De verzakking in de Essenhoutstraat werd maandag al hersteld.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio