Nederlagen voor Emma Meesseman en Julie Allemand in WNBA

Nederlagen voor Emma Meesseman en Julie Allemand in WNBA

Julie Allemand Foto: Getty Images

Geen succes in de WNBA voor het Belgian Cats duo Emma Meesseman en Julie Allemand. Emma Meesseman (24 punten, 13 rebounds, 2 assists) liet wel een stevige double-double optekenen maar Washington Mystics ging met 83-77 versus Las Vegas Aces onderuit. Julie Allemand stond bij Indiana Fever voor de vijfde keer op een rij in de basisvijf en tekende voor 6 punten, 5 rebounds en 4 assists.

Indiana verloor met 86-75 van Los Angeles Sparks. Washington staat met 3 op 5 op een gedeelde vierde stek, Indiana met 2 op 5 op een gedeelde achtste plaats. De Mystics nemen het vrijdagnacht tegen New York Liberty op, Indiana Fever versus Minnesota Lynx.

Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dichtbij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel aan de eindronde.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.