Lakers kunnen tegen Houston niet rekenen op geblesseerde LeBron James

Lakers kunnen tegen Houston niet rekenen op geblesseerde LeBron James

Foto: AFP

LA Lakers neemt het donderdagavond in Disney World in Orlando op tegen het Houston van All-Stars James Harden en Russell Westbrook zonder sterspeler LeBron James, zo maakte het Californische NBA-team donderdag bekend. ‘King James’ kampt met een liesblessure.

LEES OOK. LeBron James krijgt een pandoering met zijn LA Lakers, maar haalt zelf uit naar Donald Trump: “Gaan hem niet missen”

De 35-jarige James lag vorig seizoen ook lange tijd in de lappenmand wegens recurrente liesproblemen. In december van het huidige seizoen liet hij daardoor nog een wedstrijd aan zich voorbijgaan.

Zijn forfait voor het duel tegen de Rockets is geen probleem voor het team uit Los Angeles. De Lakers zijn al zeker van de eerste plek in de Western Conference. De play-offs starten op 17 augustus.

Behalve LeBron James kampen ook All-Stars Anthony Davis (enkel) en Dwight Howard (knie), Markieff Morris (heup) en Kentavious Caldwell-Pope (ribben) met kwaaltjes, maar zij zouden wel kunnen spelen bij de Lakers. Bij Houston is Westbrook (quadriceps) onzeker.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.